fbpx
Lunch head

GENIETEN VAN EEN HEERLIJK LUNCH ARRANGEMENT €25,- p.p. (ALL-IN PRIJS)!

Luncharrangement wordt u aangeboden tijdens een 1,5 uur durende vlucht in het UFO restaurant.

Een uitgebreide lunch voor twee, een zakelijke lunch met collega’s of relaties. Ons draaiend restaurant biedt u een sfeervolle en gastvrije ambiance met een uitgebreide keuze aan heerlijke warme en koude gerechten op 42 meter hoogte!

Consumpties (inbegrepen gedurende de vlucht van anderhalf uur):
Heerlijke vers gemalen koffie, diverse smaken thee, melk, frisdranken, jus d’orange.

lunch

Informatie

Hieronder vindt u de informatie over ons arrangement en restaurant.

Indien u gebruik wenst te maken van onze arrangementen in het draaiend restaurant, raden wij u aan om vooraf te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Wij vragen een aanbetaling van €10,00 per persoon. Uw aanbetaling wordt in mindering gebracht op de rekening en uiteraard terugbetaald bij annulering tot 1 dag van te voren.

Wilt u liever lunchen in ons restaurant beneden? Geen enkel probleem, dan serveren wij uw lunch beneden. U kunt hiervoor contact opnemen met ons UfO-team.

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.

Groepen

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige caféstraat met terras, deze kunt u afhuren voor feesten en partijen. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

T. 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is GRATIS voor bezoekers van het UfO Restaurant. Tevens hebben wij 3 parkeerplaatsen voor touringcars beschikbaar.

 

Wij hebben ons restaurant conform RIVM-richtlijnen ingericht. Onze werkwijze en arrangementen zijn tijdelijk aangepast. Als gevolg van deze aanpassing worden alle gerechten op tafel klaargezet en is het buffet komen te vervallen.

Voor de meest recente informatie kunt u onze pagina op Facebook of Instagram volgen.