fbpx

De toren is mobiel, dat wil zeggen dat deze te verpaatsen is (zoals ze op de kermis doen). Wij blijven met onze toren hier staan en zullen in de toekomst onderdeel zijn van het Attractiepark Rotterdam wat nu nog in aanbouw is. Hij is 42 meter hoog en het restaurant wordt met behulp van 4 hydraulisch aangedreven lieren langs de hoofdmast omhoog getakeld in ongeveer 7 minuten tijd. Eenmaal boven gaat de vloer draaien, zodat al onze gasten Rotterdam vanuit alle kanten kunnen zien!

 

Wij beginnen om 11:00 uur met het voorbereiden van de 1e vlucht, dat kan zijn in de keuken voor het maken van de lunch/high tea of in de Ufo om hier de tafels voor onze gasten voor te bereiden. Als dat helemaal klaarstaat zullen wij als team onze gasten aan de ontvangstbalie ontvangen en voorzien van een drankje. Bijna tijd om op te stijgen? Dan nodigen wij onze gasten uit om in te stappen in de Ufo waar hun tafel klaarstaat. Als iedereen binnen is sluiten wij de deuren en zorgen wij 1.5 uur lang dat het onze gasten aan niks ontbreekt.

Na die 1.5 uur gaan wij weer landen, wij begeleiden onze gasten naar buiten en ruimen de Ufo weer op, doen de afwas en bereiden de volgende vlucht voor. Dit kan weer zijn in de Ufo of in de keuken. Ook nemen wij even de tijd om zelf gezamenlijk wat te eten voordat wij weer een volgende vlucht maken.

Zodra de 2e en laatste vlucht erop zit, eten wij zelf even gezamenlijk wat waarna wij de laatste spullen opruimen, de afwas doen, de keuken en de Ufo afsluiten en dan zit onze dag er rond 22:00 uur weer op.

stuur een mail naar info@uforestaurant.nl t.a.v. R. Kregting

  • toon jouw spontaniteit en kom langs om jezelf voor te stellen.

In het deel dat langs de mast omhoog gaat zit een restaurant waar wij, verdeeld over 11 tafels in totaal 66 gasten mee naar boven kunnen nemen. Omdat wij een attractie zijn hebben wij vaste “vlucht tijden”.

  • 13:00 uur tot 14:30 uur
  • 17:00 uur tot 22:00 uur

de ochtend vluchten zijn voor lunch en high tea en de laatste zijn voor diner (Gourmet bij ons)

Wij zoeken een enthousiaste medewerker voor het verzorgen onze gasten in de attractie. Het uitserveren van drankjes zullen de hoofdtaken zijn plus het debarrasseren (afruimen) van tafels aan het einde van een vlucht. Wat trefwoorden:

  • enthousiast
  • leergierig
  • representatief
  • geen 9 tot 17 mentaliteit

Doklaan 30

3081 AD

ROTTERDAM

010-313 7 313