Lunch

SINTERKLAAS

Sinterklaas

Vier Sinterklaas op grote hoogte in ons UfO restaurant. Speciaal voor de kinderen hebben wij een pannenkoek arrangement, zij mogen zelf pannenkoeken maken op hun eigen gourmet en deze versieren met al het lekkers wat op tafel staat. Voor de ouders bieden wij een gourmetdiner met heerlijke vlees- en visgerechten, groentegarnituur, salades, verschillende sausjes, stokbrood en kruidenboter.

Sint & Piet hebben voor alle kinderen een cadeautje als ze naar huis gaan.

Wanneer: Woensdag 5 december

Tijd: 17.00 uur tot 18.30 uur

Prijs: € 45,00 per volwassene – kinderen t/m 8 jaar € 15,00 per kind.

Informatie

Hieronder vindt u de informatie over ons arrangement en restaurant.

Voor deze attractie is een entree van € 10,00 per persoon gewenst, zodat u zeker bent van een zitplaats in ons restaurant. De entree wordt in rekening gebracht bij online reserveren, het resterende bedrag kunt u bij aankomst in onze ontvangstruimte voldoen.

Groepen

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige caféstraat met terras, deze kunt u afhuren voor feesten en partijen. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. T. 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is GRATIS voor bezoekers van het UfO Restaurant. Tevens hebben wij 3 parkeerplaatsen voor touringcars beschikbaar.

Reserveren

Indien u gebruik wenst te maken van onze arrangementen in het draaiend restaurant, raden wij u aan om vooraf te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Durft u niet op 42 meter hoogte te dineren? Geen probleem, dan serveren wij uw diner graag beneden, hiervoor kunt u contact opnemen met ons UfO team.

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.

RESERVEREN