Restaurant

OUDEJAARSARRANGEMENT

VIP Oudejaarsarrangement

Sluit het oude jaar op een unieke wijze af en proost op grote hoogte voor een gelukkig en gezond nieuw jaar! Dat kan in onze UfO, een spetterende attractie met panoramisch uitzicht over Rotterdam, waar het vuurwerk om twaalf uur weergaloos wordt weergegeven. Kom gezellig met je familie en/of vrienden en reserveer je eigen tafel.

Wanneer: Maandag 31 december

Tijd: 22.00 uur tot 01.00 uur

Prijs VIP oudejaarsarrangement: per tafel van 6 personen € 330,00 of per tafel van 10 personen € 550,00 (alleen reservering per tafel mogelijk).

VIP oudejaarsarrangement:

Inclusief champagne, frisdranken, bier, wijn, oliebollen, uitgebreide tapasplank met o.a. verschillende soorten vleeswaren, kazen, olijven, tapenade, broodjes, nootjes en lekkernijen.

Informatie

Hieronder vindt u de informatie over ons arrangement en restaurant.

Voor deze attractie is een entree van € 10,00 per persoon gewenst, zodat u zeker bent van een zitplaats in ons restaurant. De entree wordt in rekening gebracht bij online reserveren, het resterende bedrag kunt u bij aankomst in onze ontvangstruimte voldoen.

Groepen

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige caféstraat met terras, deze kunt u afhuren voor feesten en partijen. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

T. 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is GRATIS voor bezoekers van het UfO Restaurant. Tevens hebben wij 3 parkeerplaatsen voor touringcars beschikbaar.

Reserveren

Indien u gebruik wenst te maken van onze arrangementen in het draaiend restaurant, raden wij u aan om vooraf te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.

RESERVEREN