fbpx
Ontbijt

In het weekend beginnen met een lekker ontbijt en uitzicht over de stad

Ontbijt arrangement wordt u aangeboden tijdens een 1,5 uur durende vlucht in het UFO restaurant.

Begin je dag met een ontbijt arrangement op 42 meter hoogte en geniet van het beste 360° uitzicht over Rotterdam. Het ontbijt arrangement bestaat uit een ontbijtplank (per 2 personen) met diverse belegsoorten, tomaten, komkommer en versgebakken broodjes. Daarnaast kun je op je eigen grillplaat een eitje (met champions, paprika, geraspte kaas) en/of een pannenkoek bakken. Bij het onbijt arrangement is thee, verse koffie en jus d’orange inbegrepen.

Elke zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 11.30 uur

Volwassenen €19,95 p.p

Kinderen (4 t/m 12 jr) € 14,95 p.p

Ontbijt

Informatie

Hieronder vindt u de informatie over ons arrangement en restaurant.

Indien u gebruik wenst te maken van onze arrangementen in het draaiend restaurant, raden wij u aan om vooraf te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Wij vragen een aanbetaling van €10,00 per persoon. Uw aanbetaling wordt in mindering gebracht op de rekening en uiteraard terugbetaald bij annulering tot 1 dag van te voren.

Wilt u liever lunchen in ons restaurant beneden? Geen enkel probleem, dan serveren wij uw lunch beneden. U kunt hiervoor contact opnemen met ons UfO-team.

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.

Groepen

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige caféstraat met terras, deze kunt u afhuren voor feesten en partijen. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

T. 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is GRATIS voor bezoekers van het UfO Restaurant. Tevens hebben wij 3 parkeerplaatsen voor touringcars beschikbaar.