fbpx
Lunch

GENIETEN VAN EEN UITGEBREID LUNCHBUFFET!

Een uitgebreide lunch voor twee, of met een groter gezelschap, gezellig samen zijn in familiekring, een zakelijke lunch met collega’s of relaties; ons draaiend all-in restaurant biedt u een sfeervolle en gastvrije ambiance met een uitgebreide keuze aan heerlijke warme en koude gerechten op 42 meter hoogte!

Beneden in het ontvangstrestaurant verwelkomen wij u met heerlijke soep , voorafgaand aan de lunch die boven in het draaiende restaurant klaar staat. U kunt kiezen uit diverse soorten brood, kaas, vleeswaren, vis, zoetwaren en meer lekkers.

Grill:
Grillen met lunch is bij ons mogelijk! Wat dacht u van ei met spek, worstjes, uitgebreide omelet of houdt u meer van een pannenkoek?

Consumpties:
Heerlijke vers gemalen koffie, diverse smaken thee, melk, frisdranken, jus d’orange, fristi en chocomel.

Informatie

Hieronder vindt u de informatie over ons arrangement en restaurant.

Voor deze attractie is een entree van € 10,00 per persoon gewenst, zodat u zeker bent van een zitplaats in ons restaurant. De entree wordt in rekening gebracht bij online reserveren, het resterende bedrag € 15,00 per persoon kunt u bij aankomst in onze ontvangstruimte voldoen.

Groepen

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige caféstraat met terras, deze kunt u afhuren voor feesten en partijen. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

T. 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is GRATIS voor bezoekers van het UfO Restaurant. Tevens hebben wij 3 parkeerplaatsen voor touringcars beschikbaar.

Reserveren

Indien u gebruik wenst te maken van onze arrangementen in het draaiend restaurant, raden wij u aan om vooraf te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Durft u niet op 42 meter hoogte te dineren? Geen probleem, dan serveren wij uw diner graag beneden, hiervoor kunt u contact opnemen met ons UfO team.

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.