Genieten van een uitgebreid Lunchbuffet! 

Wij serveren dagelijks een uitgebreid, heerlijk lunchbuffet, waarvan u 1,5 uur lang kunt genieten.
Durft u niet op 42 meter hoogte te lunchen? Geen probleem, dan serveren wij uw lunch graag beneden. Neem contact op met het UfO team.


Uitgebreid lunchbuffet:

Beneden in het ontvangstrestaurant verwelkomen wij u met een heerlijke soep, voorafgaand aan de lunch die boven in het draaiende restaurant klaar staat. U kunt kiezen uit diverse soorten kaas, vleeswaren, vis, zoetwaren en meer lekkers.

Grill:

Grillen met lunch is bij ons mogelijk! Wat dacht u van ei met spek, worstjes, uitgebreide omelet of houdt u meer van een pannenkoek?

Drank:

In de koelvitrines staan melk, frisdranken, jus d’orange, fristi en chocomel. Uiteraard is er ook heerlijke vers gemalen koffie en zijn er diverse soorten thee.

Informatie

Hieronder vindt u de informatie over dit arrangement en ons restaurant.

Voor deze attractie betaalt u een entreeprijs van €10,- p.p. zodat u zeker bent van een plaats. Entree wordt in rekening gebracht bij (online) reserveren. Het resterende bedrag (€15,- p.p.) wordt bij aankomst van uw bezoek afgerekend.


Groepen

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige caféstraat met terras die u kunt afhuren voor feesten en partijen. Wilt u meer informatie vraag dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Tel: 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is gratis voor bezoekers van het UfO Restaurant. Wij hebben 3 parkeerplaatsen voor touringcars beschikbaar.

Reserveren

Indien u gebruik wilt maken van onze torenarrangementen raden wij u aan om te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.