fbpx
LUNCH

GENIETEN VAN EEN HEERLIJK LUNCH ARRANGEMENT € 27,50 p.p. (ALL-IN PRIJS)!

Luncharrangement wordt u aangeboden tijdens een 1,5 uur durende vlucht in het UFO restaurant.

Een uitgebreide lunch voor twee, een zakelijke lunch met collega’s of relaties. Ons draaiend restaurant biedt u een sfeervolle en gastvrije ambiance met een uitgebreide luncharrangement op 42 meter hoogte!

Het arrangement bestaat uit een broodje kaas met tomaat en ei, een sandwich met roomkaas/zalm en een sandwich met roomkaas/kipfilet. Daarnaast kunt u een eitje en/of pannenkoeken bakken op uw eigen grillplaat.

Volwassenen €27,50 p.p.
Kinderen  (4 t/m 12 jr) €17,50 p.p.

LUNCH

Informatie

Hieronder vindt u de informatie over ons arrangement en restaurant.

Indien u gebruik wenst te maken van onze arrangementen in het draaiend restaurant, raden wij u aan om vooraf te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Wij vragen een aanbetaling van €10,00 per persoon. Uw aanbetaling wordt in mindering gebracht op de rekening en uiteraard terugbetaald bij annulering tot 1 dag van te voren.

Wilt u liever lunchen in ons restaurant beneden? Geen enkel probleem, dan serveren wij uw lunch beneden. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met ons.

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.

Groepen

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige caféstraat met terras, deze kunt u afhuren voor feesten en partijen. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

T. 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is GRATIS voor bezoekers van het UfO Restaurant. Tevens hebben wij 3 parkeerplaatsen voor touringcars beschikbaar.