fbpx
Kinderfeestje

EEN BELEVENIS VOOR KINDEREN OP GROTE HOOGTE!

Kom je ook gezellig op woensdagmiddag (veel) pannenkoeken eten?

Unieke attractie! Wij nemen je mee in de UfO en gaan de lucht in tot 42 meter hoogte. Eenmaal aan tafel zal het restaurant gaan draaien, terwijl jij je eigen pannenkoek klaarmaakt op je eigen gourmet en deze versiert met al het lekkers wat op tafel klaarstaat. Geniet met je vriendjes en vriendinnetjes van een spetterend pannenkoekfestijn op grote hoogte!

Psstt!! Je mag zoveel pannenkoeken eten als je wilt…Neem je vader en/of moeder mee, ook zij mogen genieten van al het lekkers!

Wanneer: Woensdagmiddag

Tijd: 15.00 uur tot 16.30 uur

Prijs: € 15,00 per persoon (voor kinderen en mama’s en papa’s)

Informatie

Hieronder vindt u de informatie over ons arrangement en restaurant.

Voor deze attractie is een entree van € 10,00 per persoon gewenst, zodat u zeker bent van een zitplaats in ons restaurant. De entree wordt in rekening gebracht bij online reserveren, het resterende bedrag € 5,00 per persoon kunt u bij aankomst in onze ontvangstruimte voldoen.

Groepen

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige caféstraat met terras, deze kunt u afhuren voor feesten en partijen. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

T. 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is GRATIS voor bezoekers van het UfO Restaurant. Tevens hebben wij 3 parkeerplaatsen voor touringcars beschikbaar.

Reserveren

Indien u gebruik wenst te maken van onze arrangementen in het draaiend restaurant, raden wij u aan om vooraf te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Durft u niet op 42 meter hoogte te dineren? Geen probleem, dan serveren wij uw diner graag beneden, hiervoor kunt u contact opnemen met ons UfO team.

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.