fbpx

GOURMETTEN MET PRACHTIG UITZICHT OVER ROTTERDAM

VROEGE VLUCHT: 15:30 uur tot 17:30 uur 

LATE VLUCHT: 19:30 tot 21:30 uur  

Kerst vieren bij ons is een ware belevenis! Zodra iedereen aan tafel heeft plaats genomen gebeurd het: de vloer komt in beweging… en dan… heel langzaam wordt het restaurant naar een hoogte van 42 meter getakeld.  Rotterdam is prachtig om van hoogte te bekijken. Verwachte zonsondergang tijdens de paasdagen is tussen 16:30 en 17:30 uur en dan wordt het pas echt magisch!! Al die lampjes…

Het dinerarrangement bestaat uit:

stokbrood en kruidenboter bij ontvangst op tafel

Vleesgerechten : 
Diamanthaasje (biefstuk), hamburger, kipfilet, Merquesworstjes, hertenbiefstuk

Visgerechten:
Zalm, Garnalen en Pangasius filet

Groentegarnituur:
Paprika/courgette, ui/champignons.

Salades:
Aardappelsalade, huzarensalade, gemengde salade met mozzarella, komkommer en tomaat.

Dessert:
Als dessert krijgt u mous van chocolade in cakevorm.

Consumpties:
Diverse frisdranken, bier, wijn koffie en thee zitten bij het arrangement.

Sausbar:

In de UfO zit een leuke “sausbar”: pittig, bbq, cocktail, vegan, curry, ketchup, joppie, appelmoes, chili, baconsaus, truffelmayonaise.. zeg het maar, wij hebben het.

Onboard Cocktailbar: (extra te bestellen)

In de Ufo hebben wij een kleine bar om -tegen meerprijs ook sterke drank en cocktails te bestellen. (sex on the beach, Mojito, June Bug, Pornstar Martini, Cosmopolitain)

Volwassenen       € 49,50 p.p.     kinderen t/m 12 jaar   € 27.50

*ALLE COMSUMPTIES ZIJN INBEGREPEN BIJ DE PRIJS

meest gestelde vragen:

 • TOILET: wij hebben zowel beneden als in de ufo een toilet
 • HOE HOOG GAAT DE UFO: de ufo gaat 42.7 meter de lucht in.
 • NOODTRAP: In geval van nood hebben wij een noodtrap (deze bevind zich in de zwarte mast waar de Ufo langs omhoog gaat).
 • DRAAIT DE UFO OOK? Ja, wij draaien rond, dit zie je niet van de buitenkant omdat alleen de vloer binnen rondjes draait.
 • GAAT DE UFO ALTIJD NAAR BOVEN? Tot windracht 8 gaan wij volledig omhoog.
 • GRATIS PARKEREN? Wij beschikken over een eigen (voor onze gasten gratis) parkeerplaats.
 • RESERVEREN IS VERPLICHT, dit omdat wij tijd nodig hebben om uw tafel voor te bereiden en omdat wij op vaste tijden omhoog gaan met de Ufo.
 • WAT ALS IK TE LAAT KOM? Mocht u om wat voor reden dan ook toch later zijn dan vertrektijd Ufo, neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken hoe wij dit samen kunnen oplossen.
 • TEMPERATUUR IN DE UFO: Omdat wij een restaurant zijn in een attractie kan het in de zomer wat warm zijn en in de winter wat koud.
 • GEZELSCHAPPEN groter dan 6 personen zullen verdeeld worden over meerdere tafels. Dit omdat onze tafels aan de draaiende vloer vast staan.
 • DELEN WIJ ONZE TAFEL MET ANDERE GASTEN? Nee, een tafel die u reserveert is voor uw gezelschap alleen. Wij zullen nooit andere gasten  bij u aan tafel zetten
 • KAN IK MIJN RESERVERING NOG ANNULEREN: jazeker, tot 24 uur van te voren kan dit geheel kosteloos via de link in uw bevestigingsmail. De aanbetaling wordt dat automatisch terug gestort.
 • MAXIMAAL AANTAL PERSONEN PER TAFEL IS 6? ja dat klopt, dit omdat wij onze tafels op de draaivloer hebben moeten vast schroeven. Gezelschappen groter dan 6 kunnen meerdere tafels reserveren, uiteraard staan deze naast elkaar.
 • U ZIT ALTIJD AAN HET RAAM: onze Ufo bestaat uit 11 halfronde tafels, zodat u met uw gezelschap aan uw tafel zit met goed zicht naar buiten. Al onze 11 tafels staan tegen het raam. Waar u ook zit, elke tafel zal hetzelfde uitzicht hebben doordat onze vloer langzaam draait.