fbpx

INFORMATIE OVER UW RESERVERING

site

Alle arrangementen zijn incl. consumpties, entreekosten en parkeren.

Annuleren?  Mocht u uw reservering toch willen annuleren na het doen van de aanbetaling dan kan dit TOT 24 uur van te voren via de link die u vind op uw reserveringsbevestiging (in uw mailbox). Via die link krijgt u ook automatisch uw aanbetaling terug.

Waarom een aanbetaling: Wij vragen een aanbetaling van €10,00 per persoon. Uw aanbetaling wordt in mindering gebracht op de rekening en uiteraard terugbetaald bij annulering tot 24 uur van te voren. Dit doen wij omdat wij voor uw reservering een arrangement moeten voorbereiden voor uw komst.

Aantal personen wijzigen: dit kunt u altijd telefonisch aan ons doorgeven als u uiteindelijk toch met meer of minder personen wenst te komen. 

U bent verzekerd van een plaats in ons restaurant met een online reservering. Wij adviseren u 20 minuten van te voren aanwezig zodat wij u fijn kunnen ontvangen. Het restaurant vertrekt naar boven om 12:00u, 15:00u en 18:00u. 

 *Mocht u onverhoopt toch later zijn neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij samen kijken hoe dit toch op te lossen is.

Adres: Doklaan 30, 3081 AD Rotterdam
Telefoonnummer: 010 – 313 7 313
Email: info@uforestaurant.nl

Telefonisch bereikbaar op woensdag t/m zondag van 10:00 tot 20:00 uur.

Extra belangrijke informatie omtrent de attractie ufo:

  • Vanaf windkracht 9 zal ons UfO restaurant opstijgen tot maximaal 20 meter.
  • Het restaurant is vanuit veiligheidsoverwegingen niet toegankelijk voor kinderwagens, rollators, rolstoelen, mindervaliden en huisdieren, dit mede door de draaiende vloer en evt in nood het gebruik van de nood(wentel)trap.
  • Omdat het UfO restaurant een attractie is kan het voorkomen dat er een technische storing zou kunnen ontstaan.  Omdat wij hierin geen enkel risico nemen, laten wij dit onze gasten zo spoedig mogelijk weten. In overleg plannen wij dan graag een nieuwe reservering.