fbpx
“HIGH” WINE

HIGH WINE OP GROTE HOOGTE €32,50 P.P. (ALL-IN PRIJS)!

Het “High” Wine arrangement bestaat uit verschillende soorten hartige hapjes en drie soorten wijn. Dit arrangement wordt u aangeboden op 42 meter hoogte met een prachtig uitzicht over Rotterdam.

Dit arrangement is te reserveren op woensdag t/m zondag.

Volwassenen €32,50 p.p (18+)

Informatie

Hieronder vindt u de informatie over ons arrangement en restaurant.

Indien u gebruik wenst te maken van onze arrangementen in het draaiend restaurant, raden wij u aan om vooraf te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Wij vragen een aanbetaling van €10,00 per persoon. Uw aanbetaling wordt in mindering gebracht op de rekening en uiteraard terugbetaald bij annulering tot 1 dag van te voren.

Wilt u liever zitten in ons restaurant beneden? Geen enkel probleem, dan serveren wij de high wine beneden. U kunt hiervoor contact opnemen met ons UfO-team.

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.

Groepen

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige caféstraat met terras, deze kunt u afhuren voor feesten en partijen. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

T. 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is GRATIS voor bezoekers van het UfO Restaurant. Tevens hebben wij 3 parkeerplaatsen voor touringcars beschikbaar.