fbpx
high-tea2

HIGH TEA OP GROTE HOOGTE €27,50 P.P. (ALL-IN PRIJS)!

De overheerlijke High Tea is een gezellig samenzijn met vriendinnen, familie en/of collega’s. Een uitgebreide theemaaltijd met scones, zoete lekkernijen, hartige warme hapjes en sandwiches.

Unieke beleving op 42 meter hoogte!

Consumpties:
Verschillende soorten thee, versgemalen koffie en frisdranken.

Volwassenen €27,50 p.p (wo/do/vr/za/zo)
Kinderen (4 t/m 12 jr) €17,50 p.p (wo/do/vr/za/zo)

high-tea

Informatie

Hieronder vindt u de informatie over ons arrangement en restaurant.

Indien u gebruik wenst te maken van onze arrangementen in het draaiend restaurant, raden wij u aan om vooraf te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Wij vragen een aanbetaling van €10,00 per persoon. Uw aanbetaling wordt in mindering gebracht op de rekening en uiteraard terugbetaald bij annulering tot 1 dag van te voren.

Wilt u liever lunchen in ons restaurant beneden? Geen enkel probleem, dan serveren wij uw lunch beneden. U kunt hiervoor contact opnemen met ons UfO-team.

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.

Groepen

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige caféstraat met terras, deze kunt u afhuren voor feesten en partijen. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

T. 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is GRATIS voor bezoekers van het UfO Restaurant. Tevens hebben wij 3 parkeerplaatsen voor touringcars beschikbaar.

 

Wij hebben ons restaurant conform RIVM-richtlijnen ingericht. Onze werkwijze en arrangementen zijn tijdelijk aangepast. Als gevolg van deze aanpassing worden alle gerechten op tafel klaargezet en is het buffet komen te vervallen.

Voor de meest recente informatie kunt u onze pagina op Facebook of Instagram volgen.