fbpx
High Tea

HIGH TEA OP GROTE HOOGTE!

De overheerlijke High Tea is een gezellig samenzijn met vriendinnen, familie en/of collega’s. Een uitgebreide theemaaltijd met scones, zoete lekkernijen, hartige warme hapjes en sandwiches.

Unieke beleving op 42 meter hoogte!

Consumpties:
Verschillende soorten thee, versgemalen koffie en frisdranken.

Informatie

Hieronder vindt u de informatie over ons arrangement en restaurant.

Voor deze attractie is een entree van € 10,00 per persoon gewenst, zodat u zeker bent van een zitplaats in ons restaurant. De entree wordt in rekening gebracht bij online reserveren, het resterende bedrag € 15,00 per persoon kunt u bij aankomst in onze ontvangstruimte voldoen.

Groepen

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige caféstraat met terras, deze kunt u afhuren voor feesten en partijen. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

T. 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is GRATIS voor bezoekers van het UfO Restaurant. Tevens hebben wij 3 parkeerplaatsen voor touringcars beschikbaar.

Reserveren

Indien u gebruik wenst te maken van onze arrangementen in het draaiend restaurant, raden wij u aan om vooraf te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Durft u niet op 42 meter hoogte te dineren? Geen probleem, dan serveren wij uw diner graag beneden, hiervoor kunt u contact opnemen met ons UfO team.

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.

Ervaar een fantastische belevenis met panoramisch uitzicht over Rotterdam!

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw feest? Informeer naar de vele mogelijkheden. Wij maken graag uw offerte op maat. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met een van onze medewerkers op.

Team UfO restaurant