fbpx
HIGH TEA

HIGH TEA OP GROTE HOOGTE €27,50 P.P. (ALL-IN PRIJS)!

De overheerlijke High Tea is een gezellig samenzijn met vriendinnen, familie en/of collega’s. Een uitgebreide theemaaltijd met scones, zoete lekkernijen, hartige warme hapjes en sandwiches.

Unieke beleving op 42 meter hoogte!

Consumpties:
Verschillende soorten thee, versgemalen koffie en frisdranken.

“KIDS GRILL ARRANGEMENT”: komt u met uw (klein-)kinderen? Reserveer dan een “kids grill arrangement”. De kinderen bereiden op hun eigen grillplaat rösti, hamburgers en pannenkoeken die ze vervolgens naar keuze beleggen. U reserveert het “kids grill arrangement” door in de opmerkingen aan te geven hoeveel van de opgegeven gasten gebruik willen maken van het “kids grill arrangement”. Grote eters? Reserveer dan het normale arrangement en ontvang 10% korting voor kinderen tot en met 12 jaar.

Volwassenen €27,50 p.p
Kinderen” (4 t/m 12 jr) €17,50 p.p

HIGH TEA

Informatie

Hieronder vindt u de informatie over ons arrangement en restaurant.

Indien u gebruik wenst te maken van onze arrangementen in het draaiend restaurant, raden wij u aan om vooraf te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Wij vragen een aanbetaling van €10,00 per persoon. Uw aanbetaling wordt in mindering gebracht op de rekening en uiteraard terugbetaald bij annulering tot 1 dag van te voren.

Wilt u liever lunchen in ons restaurant beneden? Geen enkel probleem, dan serveren wij uw lunch beneden. U kunt hiervoor contact opnemen met ons UfO-team.

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.

Groepen

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige caféstraat met terras, deze kunt u afhuren voor feesten en partijen. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

T. 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is GRATIS voor bezoekers van het UfO Restaurant. Tevens hebben wij 3 parkeerplaatsen voor touringcars beschikbaar.