Grillen is wat we willen!

Heel Rotterdam overzien in 1,5 uur tijd tijdens het grillen? In het UfO restaurant ervaart u deze indrukwekkende beleving!
Beneden in het ontvangstrestaurant verwelkomen wij u met een heerlijke soep voorafgaand aan het eten waarvan u boven in het restaurant kunt genieten.
Durft u niet op 42 meter hoogte te dineren? Geen probleem, dan serveren wij uw diner graag beneden. Neem contact op met het UfO team.


Grill buffet:

Bij het Grill arrangement heeft ieder zijn eigen grill inclusief bord. Midden in het draaiende UfO restaurant staan buffetvitrines. U kunt hier een onbeperkte keuze maken uit diverse soorten groenten, vers vlees en vis. Ook staan er verschillende sauzen, stokbrood en kruidenboter.

Vlees:

Biefstuk, hamburger, kip, kalfsoester.

Vis:

Zalm, garnalen en witvis.

Groenten:

Paprika, ui, champignons en rauwkost salade.

Overige:

Rösti, geraspte kaas, eieren en pannenkoek mix.

Drank:

Naast het grillbuffet staan koelvitrines. U vindt hier diverse frisdranken, sap, fristi, chocomel, bier, witte- en rode wijn. Drinkt u liever iets sterkers; tegen bijbetaling kunt u een keuze maken uit whisky, rum, wodka en jenever.

Dessert:

Voordat u naar beneden gaat kunt u aan de bediening doorgeven of u in het ontvangst restaurant wilt genieten van een heerlijk dessert. Dit is bij de prijs inbegrepen! (softijs met slagroom, diverse toppings en zoete dips).

Informatie

Hieronder vindt u de informatie over dit arrangement en ons restaurant.

Voor deze attractie is een entree van €10,- p.p. gewenst zodat u zeker bent van een plaats. Entree wordt in rekening gebracht bij (online) reserveren. Het resterende bedrag (€35,- p.p.) wordt bij aankomst van uw bezoek afgerekend.


Groepen

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige caféstraat met terras die u kunt afhuren voor feesten en partijen. Wilt u meer informatie vraag dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Tel: 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is gratis voor bezoekers van het UfO Restaurant. Wij hebben 3 parkeerplaatsen voor touringcars beschikbaar.

Reserveren

Indien u gebruik wilt maken van onze torenarrangementen raden wij u aan om te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.