fbpx
Restaurant

HEERLIJK UW EIGEN VLEES- EN VISGERECHTEN BEREIDEN OP UW EIGEN GOURMET.

Een etentje voor twee, of met een groter gezelschap, gezellig samen zijn in familiekring, een avondje uit op grote hoogte in ons draaiend restaurant op 42 meter hoogte!

In 2 uur kunt u genieten van het panoramische uitzicht over Rotterdam. Een indrukwekkende beleving tijdens uw diner.

Wij ontvangen u beneden in ons ontvangstrestaurant met dagverse soep, waarna wij u meenemen in de UfO voor een heerlijk diner.

Grill-gourmet buffet:
Bij het Grill-gourmet arrangement heeft ieder zijn eigen gourmet inclusief bord. Midden in het draaiende UfO restaurant staan buffetvitrines. U kunt hier een onbeperkte keuze maken uit diverse soorten vlees- en visgerechten, groentegarnituur, salades, verschillende sausjes, stokbrood en kruidenboter.

Vleesgerechten:
Biefstuk, hamburger, kipfilet, kalfsoester.

Visgerechten:
Zalm, garnalen en witvis.

Groentegarnituur:
Paprika, ui, champignons en rauwkost salade.

Salades:
Aardappelsalade, Pastasalade, Gemengde salade met mozzarella en tomaat.

Overige:
Rösti, eieren en pannenkoek mix.

Consumpties:
Inclusief diverse frisdranken, sap, fristi, chocomel, bier en wijn. Tegen een meerprijs kunt u buitenlands gedistilleerde consumpties o.a. whisky, rum, wodka en jenever bestellen.

Dessert:
Voordat u naar beneden gaat kunt u aan de bediening doorgeven of u in het ontvangst restaurant wilt genieten van een heerlijk dessert.

Informatie

Hieronder vindt u de informatie over ons arrangement en restaurant.

Voor deze attractie is een entree van € 10,00 per persoon gewenst, zodat u zeker bent van een zitplaats in ons restaurant. De entree wordt in rekening gebracht bij online reserveren, het resterende bedrag € 35,00 per persoon kunt u bij aankomst in onze ontvangstruimte voldoen.

Groepen

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige caféstraat met terras, deze kunt u afhuren voor feesten en partijen. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

T. 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is GRATIS voor bezoekers van het UfO Restaurant. Tevens hebben wij 3 parkeerplaatsen voor touringcars beschikbaar.

Reserveren

Indien u gebruik wenst te maken van onze arrangementen in het draaiend restaurant, raden wij u aan om vooraf te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Durft u niet op 42 meter hoogte te dineren? Geen probleem, dan serveren wij uw diner graag beneden, hiervoor kunt u contact opnemen met ons UfO team

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.

Donderdag ACTIE €10,- KORTING

DONDERDAG ACTIE GOURMET-GRILL MET € 10,- korting

Kom tegen een speciaal tarief kennismaken met ons!
Vanaf nu elke donderdag om 18:00u ons grill arrangement voor 35,- inclusief drankjes.

Boek NU