fbpx
UfO restaurant

GENIET VAN EEN HEERLIJK GRILL ARRANGEMENT VOOR €47,50 p.p. (ALL-IN PRIJS)

Een etentje voor twee, of met een groter gezelschap, een avondje uit op grote hoogte in ons draaiend restaurant op 42 meter hoogte!

In 2 uur kunt u genieten van het panoramische uitzicht over Rotterdam. Een indrukwekkende beleving tijdens uw diner.

Grill arrangement:
Bij het grill arrangement kunt u uw eigen groentegarnituur, vlees- en visgerechten bereiden op de grill.

Vleesgerechten (Halal):
Biefstuk, hamburger, kipfilet, kalfsoester.

Visgerechten:
Zalm en garnalen.

Groentegarnituur:
Paprika, courgette, ui en champignons.

Salades:
Aardappelsalade, gemengde salade met mozzarella en tomaat.

Bijgerechten:
Verschillende tapenades en Rösti.

Dessert:
Als dessert krijgt u bosvruchten bavarois.

Consumpties:
Diverse frisdranken, bier en wijn. Tegen een meerprijs kunt u buitenlands gedistilleerde consumpties o.a. whisky, rum, wodka en jenever bestellen.

“KIDS GRILL ARRANGEMENT”: komt u met uw (klein-)kinderen? Reserveer dan een “kids grill arrangement”. De kinderen bereiden op hun eigen grillplaat rösti, hamburgers en pannenkoeken die ze vervolgens naar keuze beleggen. U reserveert het “kids grill arrangement” door in de opmerkingen aan te geven hoeveel van de opgegeven gasten gebruik willen maken van het “kids grill arrangement”. Grote eters? Reserveer dan het normale arrangement en ontvang 10% korting voor kinderen tot en met 12 jaar.

Volwassenen €47,50 p.p
“Kids grill arrangement” (4 t/m 12 jr) €22,50 p.p

grill

Informatie

Hieronder vindt u de informatie over ons arrangement en restaurant.

Indien u gebruik wenst te maken van onze arrangementen in het draaiend restaurant, raden wij u aan om vooraf te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Wij vragen een aanbetaling van €10,00 per persoon. Uw aanbetaling wordt in mindering gebracht op de rekening en uiteraard terugbetaald bij annulering tot 1 dag van te voren.

Wilt u liever dineren in ons restaurant beneden? Geen enkel probleem, dan serveren wij uw diner beneden. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met ons.

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.

Groepen

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige caféstraat met terras, deze kunt u afhuren voor feesten en partijen. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

T. 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is GRATIS voor bezoekers van het UfO Restaurant. Tevens hebben wij 3 parkeerplaatsen voor touringcars beschikbaar.

[/vc_column