fbpx
Bar

CAFÉSTRAAT

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige Caféstraat met terras, die u ook kunt afhuren voor feesten en partijen, zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Informeer naar de verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan grillen in het UfO restaurant, een barbecue op het terras of sfeervol met 8 personen op de OFYR grill uw eigen eten bereiden.

Onze locatie is geschikt voor feesten tot 300 personen. Wilt u een groot of klein feest organiseren? Geen probleem! Vertel ons uw wensen en wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.

Parkeren
Parkeren op ons parkeerterrein is GRATIS voor bezoekers van het UfO Restaurant. Tevens beschikken wij over 3 parkeerplaatsen voor touringcars.

Reserveren
Indien u gebruik wilt maken van onze arrangementen raden wij u aan om te reserveren. Wij raden u aan om op tijd aanwezig te zijn, want de UfO vertrekt op vaste tijden!

T. 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Vuurwerkshow Wereldhavendagen vanuit het UfO Restaurant

Zaterdag 7 september: de jaarlijkse vuurwerkshow van de WERELDHAVENDAGEN! Speciaal voor deze avond hebben wij ons diner verlaat EN een beetje verlengd 21:00 tot 23:00 Grill/gourmet € 55,- all-in! Panoramisch uitzicht over de hele stad! 2 uur drankjes inclusief, plaats aan het raam. Tijdens het vuurwerk gaan in ons restaurant de lampen uit, het muziek volume omhoog en is er voor elke gast een glas champagne. Reserveer dan snel, want vol = vol!