fbpx
Bar

CAFÉSTRAAT

Naast het UfO restaurant ligt de gezellige Caféstraat met terras, die u ook kunt afhuren voor feesten en partijen, zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Informeer naar de verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan grillen in het UfO restaurant, een barbecue op het terras of sfeervol met 8 personen op de OFYR grill uw eigen eten bereiden.

Onze locatie is geschikt voor feesten tot 300 personen. Wilt u een groot of klein feest organiseren? Geen probleem! Vertel ons uw wensen en wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.

Parkeren
Parkeren op ons parkeerterrein is GRATIS voor bezoekers van het UfO Restaurant. Tevens beschikken wij over 3 parkeerplaatsen voor touringcars.

Reserveren
Indien u gebruik wilt maken van onze arrangementen raden wij u aan om te reserveren. Wij raden u aan om op tijd aanwezig te zijn, want de UfO vertrekt op vaste tijden!

T. 010 – 313 7 313 of mail naar info@uforestaurant.nl

Wij hebben ons restaurant conform RIVM-richtlijnen ingericht. Onze werkwijze en arrangementen zijn tijdelijk aangepast. Als gevolg van deze aanpassing worden alle gerechten op tafel klaargezet en is het buffet komen te vervallen.

Voor de meest recente informatie kunt u onze pagina op Facebook of Instagram volgen.