fbpx

MEDEWERKER GEZOCHT!

Vanwege toenemende drukte zijn wij opzoek naar een enthousiaste all-round horeca medewerker voor met name de weekenddagen (vrijdag t/m zondag).

Zoek jij een leuke bijbaan in een uniek restaurant? Naast jouw studie? Of gewoon als leuke weekendbaan? Heb jij ervaring in de horeca en weet jij van aanpakken, van de bediening tot aan de keuken, zelfs het ontvangen van gasten en het schoonhouden van jouw werkplek? Afwisseling volop in een klein en enthousiast team.

Ben jij deze persoon? Dan horen wij heel graag van jou.
Hoe? Stuur jouw cv (met foto en leeftijd) naar: info@uforestaurant.nl en misschien word jij binnenkort onze nieuwe collega!

NIEUW DRAAIEND RESTAURANT IN ROTTERDAM MET PANORAMISCH UITZICHT!

In het draaiende UfO restaurant kunt u genieten op 42 meter hoogte van een heerlijke lunch, high tea, kinderfeestje en/of diner. Hier beleeft u een unieke ervaring met prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam.
Alle arrangementen zijn all-inclusive, inclusief gerechten en consumpties.

Restaurant

LUNCH

€ 25,00 per persoon
12.00 uur

High Tea

HIGH TEA

€ 25,00 per persoon
15.00 uur

Restaurant

GOURMET-GRILL

€ 45,00 per persoon
18.30 uur

Kinderfeestje

KINDERFEESTJE

€ 15,00 per persoon
15.00 uur

Bar

BEDRIJFSUITJE

Wilt u uw werknemers trakteren op een leuk uitje? Wij verkopen cadeaubonnen voor een lunch, high tea of diner. Vanaf 25 euro!

Feest

FEESTEN EN PARTIJEN

Voor gezelschappen
tot 300 personen!

INFORMATIE OVER UW RESERVERING

All-Inclusive arrangementen incl. entreekosten:

Lunch: €25,00 kinderen 4 t/m 12 jaar: €15,00
High Tea: €25,00 kinderen 4 t/m 12 jaar: €15,00
Diner: €45,00 kinderen 4 t/m 12 jaar: €25,00

Uitzondering: kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee, zij betalen alleen de entreekosten.

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.

Hebt u speciale dieetwensen, zoals bijvoorbeeld een glutenvrij dieet of bent u vegetarisch? Maak uw wensen van te voren kenbaar, dan kunnen we er rekening mee houden.

Betaling:
Bij online reserveren betaalt u €10,00 entreekosten zodat u verzekerd bent van uw plaats. Het restbedrag kunt bij aankomst voldoen in het restaurant.

U bent verzekerd van een plaats in ons restaurant met een online reservering. Wij verzoeken u 20 minuten van te voren aanwezig te zijn i.v.m. het opstijgen van ons UfO restaurant.

Adres: Doklaan 30, 3081 AD Rotterdam
Telefoonnummer: 010 – 313 7 313
Email: info@uforestaurant.nl

Telefonisch bereikbaar dinsdag t/m zondag van 11:00 uur tot 18:00 uur.

Informatie:

  • Vanaf windkracht 10, zal ons UfO restaurant opstijgen tot maximaal 5 meter.
  • Helaas is ons restaurant is vanuit veiligheidsoverwegingen niet toegankelijk voor kinderwagens, rollators, rolstoelen, mindervaliden en huisdieren.
  • Het UfO team wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van deze bijzondere attractie. Omdat wij plaats hebben voor 66 gasten die deze unieke ervaring tegelijk kunnen beleven, kan het voorkomen dat u een tafel deelt met andere gasten.
  • Omdat het UfO restaurant een attractie is kan het voorkomen dat er een technische storing zou kunnen ontstaan. Omdat wij hierin geen enkele risico nemen, laten wij dit de gasten zo spoedig mogelijk weten.
    In overleg plannen wij dan graag een nieuwe reservering.